Browniji s temnim pivom
V umivalnik natočim vročo vodo, dodam curek tekočega praška ali kar šampona za lase. Pustim odstati - uro... ali tudi več. Potem na roke operem. Splhnjujem v mlačni vodi.
Pozdravček!
Jaz pa fino perilo perem v platneni vrečki, na programu z višjim nivojem vode in minimalnim številom vrtljajev, ali na programu za ročno pranje. Belo perilo je še vedno belo, barvno še vedno svežih barv, čipke so vse, kot morajo biti, skratka stroj tudi to opravi kar lepo sam.Uporabim pa nekaj kapljic detergenta za občutljivo perilo.
Hčerine modrce - ti so vsi podloženi, medtem ko moji niso - pa perem z bluzami in finimi majicami, pa še noben ni razpadel, četudi so nekateri nižjega cenovnega razreda.
Mamamia
mamamiaNedrčke s kostjo je pametno prati v prevleki za blazino, saj se tako ne more zgoditi, da bi se kakšna pobegla kost zataknila, kar lahko resno poškoduje pralni stroj.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Tortelini z bučkami in slanino