Nekaj nas je, ki smo inspirirale frino, da da naslov temi....... jaz jo pa odpiram; povezava je pa tole:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1487
zvitorepka
Nekaj nas je, ki smo inspirirale frino, da da naslov temi....... jaz jo pa odpiram; povezava je pa tole:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1487
zvitorepka
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Ali pa možeku podate poprnico, za katero je prosil in malo odšraufate pokrovček! Začetnica |
To so meni enkrat naredili, ko smo šli ven na pizzo. Sem zagnala tak cirkus, da jim je še danes nerodno in tega ne morejo pozabiti (ampak od takrat naprej mi ne nagajajo več). Na morju smo prav tako imeli 1001 foro, pa sem bila jaz pred tem hvalabogu zaščitena (ker sem objasnila, da bodo cel teden brez hrane, ker se ne bom pritaknila niti ene stvari, drugi pa so bili taki talenti, da si skoraj hrenovk nebi znali skuhati). V spanju smo nekemu fantu v hlače spustili peno za britje (ko se je zbudil, mu je žgečkanje v hlačah prijatelja postavilo visoko do neba), mazali zaspance pod nosom s poprom (kaj je bilo kihanja), odklapljali toplo vodo (in enemo, ki kečapa še od daleč ne more videti v tuš cev nafilali kečapa še pa še), kosmate dečkote napol obrili po nogah in prsih, z flumastri spečim narisali indijanske fasade... pa še in še bi se dalo pisati ![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| .......Kasneje....ja, morda je dober tisti štos, ko je moj bivši delodajalec adaptiral napačno hišo (je darling mamamia zadnjič pokala od smeha)......... Vendelina jr. |
Uh pri nas vedno kdo komu kaj ušpiči, verbalno ali dejansko. Ko smo otrokom pred leti kupili vodne puške in pištole smo odrasli drug drugega čakali izza vogalov po hiši in se streljali, tako da je bila naša predsoba s parketom vrd dva cm pod vodo, ko se je moji svakinji vsa voda izlila iz puškinega rezervoarja...
Da ne govorim, kako me je moj pokojni tast poslal po budilko, me prosil, naj jo navijem, tačas ko je on nekaj sede delal. In ko je budilka zazvonila, je butnil v smeh, rekoč, hvala da si mi zbudlia nogo, ki mi je zapsala....Smo spet crkavali od smeha.
Se sicer strinjam z Vendy in linžerijo, ampak kako šele vžge, ko je malo več popra zraven...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Rižota brez filtra