Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Meni ta višina pride prav, ravno zaradi otrok. Drugače pa tam shranjujem stvari, ki morajo biti na hladnem in jih ne rabim vsak dan. Sicer sem pa bolj velike sorte.
Mi imamo zamrzovalna predala spodaj, hladilnik zgoraj, nam se zdi to fino. Kupili smo tak hladilnik, ker je tako predlagala hčerka. Da se ji ne bo potrebno vsakič pripogibati, ko bo hotela nekaj vzeti iz hladilnika. Res pa je, da to ni več majhen otroček :)
http://www.preisvergleich.de/product/datasheet/id/849278/n
barbara9
Sporočilo je spremenil(a) barbara9 dne 05. jun 2008 14:26:52Vem, da ne bi imela Swarowski, črnega, ki ima nulto cono. Premalo prostorav v hladilniku, preveč prostora na vratih. Pa še zgleda kot truga.
Pri hladilniku ni nepomembno, če je težko doseči spodnje police (zlasti težave pri čiščenju), to je problem ene od naših kolegic.
Malce problema je tudi previsok hladilnik, ob katereh moraš potiskat pručko. Takoh, ko so 1,80m je najbrž bolj malo.
Predlagam, da preverite, kako se poznajo odtisi, kako so dosegljice police in kako so dostopni servisi. Zradi slednjih pri nas pride v poštev samo domača znamka, ker ni NOBENEGA zanesljivega serviserja 20 km daleč.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro