Magična kroglica za pranje perila
| ežoj je napisal/a: |
Ognjič, ne vem če imaš prav. Če sem prav razumel Kyaro, gre za magijo v gatah............. se mi zdi, da bi lahko bilo nekaj na tem. |
tamala69, nič nisem ugotovil, sam domnevam
.
Ja Ežoj, bo treba gate kupit ! ![]()
Pa boš vedel, če delujejo. Če ne probaš pač ne veš!
Kyara
Ognjič, saj vsi milijonarji ne poslušajo kaj jim govoriš, ker so tako polni sami sebe in ker so polni denarja mislijo, da se da vso pamet na svetu kupiti. No, ne vsi, večina pa res. Ostali pa so tako hm...se ne spomnim izraza, no mogoče naduti, da rečejo, da gat za samo 20€ pač ne bodo kupovali, oni jih kupijo za 100€ in še več.
Kyara| tinca je napisal/a: |
| O.K. Kyara velja. . KAr se tiče perila moči , energetskih oz. informiranih kozarcev in podobnega, pa nimam mnenja. Ne bi kar zamahnila z roko, da to pa ni nič, ker sem prepričana, da na določene ljudi ima učinek, pa tudi homeopatiji, ki je tem zadevam nekako sorodna, kar verjamem. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca |
Perilo moči smo preizkusili - jaz sem dobila nogavice, hči in sin majici - čisto nobenega učinka!!! Po moje deluje res samo, če verjameš, se pravi deluje avtosugestija, ne perilo.
CilaTo so običajne bombažne majice ali nogavice, gor je pa natisnjen simbol moči ali nekaj takega. Logika ti sicer takoj pove, da ne morejo biti drugačni od ostalega bombažnega perila, ampak mi smo vseeno probali, tudi zato, da sedaj lahko suvereno izjavljamo, da na skeptike gotovo ne učinkuje.
Majice so za nosit še kar, bombaž je dober, nogavice pa niso kaj prida.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Mini potičke

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem