Pozdravljeni!
Zgodilo se nam je, da imamo 3 karte preveč. So za prvo predstavo, v petek, 16.5. ob 20.00 (karte so že lep čas razprodane...) Cena vstopnice je 30 EUR, sedeži so v 5. vrsti na tribuni.
Če koga morda zanima...
jasna
Pozdravljeni!
Zgodilo se nam je, da imamo 3 karte preveč. So za prvo predstavo, v petek, 16.5. ob 20.00 (karte so že lep čas razprodane...) Cena vstopnice je 30 EUR, sedeži so v 5. vrsti na tribuni.
Če koga morda zanima...
jasna
12. maj 2008 14:55
Mene zanima, poslala sem ti pa zs. čao Začetnica
12. maj 2008 15:49
Naj napišem še tule - karte so prodane, vsem, ki greste na koncert, želim obilo užitkov!
Jooooj, kako se jaz veselim!!!
jasna
12. maj 2008 16:06
Ja Jasna ,jaz grem tudi ,hčerka časti.Sem že tako nestrpna. lp goga
12. maj 2008 16:34
Sem jih gledala pred leti - obe predstavi River dance in Lord of the dance - ampak pri ta drugi predstavi mi nekaj enostavno ni štimalo. Nisem vedela kaj - no, kasneje sem prebrala, da so plesali po toplem podu in ni bil ta pravi zvok. Ampak, hej - vseeno fenomenalno. Splača se kupiti DVD in ko si to gledaš na ta pravi "feršterkariji"..... Imejte se lepo. Sporočilo je spremenil(a) vanjatajnsek dne 12. maj 2008 16:37:41
12. maj 2008 17:14
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Domača vroča čokolada s smetano