| golubić je napisal/a: |
| Hvala katka lopatka,lepo izgleda.Kapaciteta posode je 520ml,ali imajo aparati z večjo kapaciteto?Jaz imam GELATIERA KT10,kupila sem ga pred nekaj leti v šparu,samo da ga nisem ne vem koliko uporabljala.Naredim sladoled in ko je nas 5 ga pride premalo.Delam po tistih receptih "V visoki kozici počasi zavrite mleko.Rumenjake močno zmešajte s sladkorjem.Mešajte in počasi dodajte mleko in smetano.Vse skupaj pretresite v visoko kozico in mešajte tako dolgo dokler se na žlici ustvari za kožico tanka plast.Pazite da vam ne zavre,saj bi se sestavine ponovno druga od druge ločile.Odstavite kozico z ognja,pustite da se ohladi in dodajte vanilijevo aromo.Stresite celotno količino zmesi v napravo za pripravo sladoleda."Če bi po tem receptu lahko naredila 3 litre sladoleda bi bilo v redu samo kaj ko je posoda majhna in lahko dela samo 30 min-piše v navodilih,drugače se bo pregrela.Pa še zmeraj jo imam v skrinji!! golubić |
Kenwodov aparat za sladoled in strojček za vakumiranje status
bella, tudi sama sem se zanimala za ta aparat. Ko sem ga hotela naročiti, so mi povedali, da ga nimajo na zalogi. Tako da...premisli. Lp,
jana1| jana1 je napisal/a: |
bella, tudi sama sem se zanimala za ta aparat. Ko sem ga hotela naročiti, so mi povedali, da ga nimajo na zalogi. Tako da...premisli. Lp, jana1 |
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Bella, kje pa si zasledila te aparate? V Sloveniji ali kje na tujem? Hvala za odgovor. lp
jana1Seveda smo te pogrešali Veri
In mislim, da večina ve, o čem govoriš
Ko se govori o sladoledu, se nejprej spomnim nase, potem pa takoj nate ![]()
Veri! Si se le vrnila! Kaj pogrešale - ena velika luknja je ratala![]()
. Sploh pri strojčkih, sdladoledih, testeninah ... še kaj bi se našlo. Lepo prosim, prosi Rojno, da te včasih spusti do računalnika
obema, pa še za ata enega![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.