Zadnje čase se zelo zanimam za glivo kombučo, ampak imam problem kje jo dobit. Poleg tega bi se zanimala tudi za kefir. Če ima kdo kako glivo odveč bi bila zelo hvaležna, če bi mi to sporočil. Hvala in lep pozdrav
Felis
Zadnje čase se zelo zanimam za glivo kombučo, ampak imam problem kje jo dobit. Poleg tega bi se zanimala tudi za kefir. Če ima kdo kako glivo odveč bi bila zelo hvaležna, če bi mi to sporočil. Hvala in lep pozdrav
Felis
4. maj 2008 16:52
Živjo! Si že dobila kefir & kombučo? Za kefir se tudi jaz zanimam... Za kombučo pa še nisem ziher :) Saj mogoče si že videla stare poste na to temo, pa vseeno prilepljam tole - mogoče je pa kdo iz tvojega konca & še ima kaj gobic itd- http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8769 (na str.2 so tud stari linki na "kdo ima gobice" itd) Lep pozdrav! Jagoda501
4. maj 2008 19:08
najlepša hvala :D Felis
4. maj 2008 20:29
Če še nisi dobila, mi piši na zs. Imam obe.
Aki
7. maj 2008 1:31
Hojla! Aki, imaš za obe ali le za eno? Hm, da vidim, če mi rata poslat ZS! Jagoda501
7. maj 2008 10:13
Odgovor te čaka na zs.
AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Pecivo iz bučk