Prenavljamo kuhinjo in se mi je ustavilo pri podu.
Kolebam med parketom , laminatom in ploščicami.
Tisti , ki ste pred kratkem prenavljali za kaj ste se odločili oziroma kakšne imate izkušnje z omenjenimi podi.
Lep sobotni večer.
martina
Prenavljamo kuhinjo in se mi je ustavilo pri podu.
Kolebam med parketom , laminatom in ploščicami.
Tisti , ki ste pred kratkem prenavljali za kaj ste se odločili oziroma kakšne imate izkušnje z omenjenimi podi.
Lep sobotni večer.
martina
Preizkusila sem kar nekaj variant:
- najprej sem frišno poročena z veliko željo po lastni kuihinji sem preizkusila poceni varianto- topli pod (najslabše, zato ni dolgo trajalo!)
- topli pod je zamenjala pluta (lakirana), ki je bila verjetno zaradi slabe kvalitete laka kmalu spraskana
- čez čas je uničeno pluto zamenjal parket, ki žal ni bil kos moji furijasti naravi, kjer včasih zaradi brzine tudi kakšen pisker pade na tla...
- pristala sem na ploščicah, ki že tri leta brez vidnih posledic prenašajo poplave (pomivalni stroj mi je zalil kuhinjo), padce piskrov, špricanje olja pri peki rib... Priporočam pa hidrofobne fuge, ki so sicer dražje, vendar neobčutljive na razlitje (umazana voda iz pomivalnega stroja, rdeče vino, olje... ne pusti nobenih posledic kot pri navadnih fugah).
Kako se obnese laminat v kuhinji ne vem, ker mi pač ni všeč in ga ne bi imela nikjer. Verjetno pa je boljši od parketa, ker iz izkušenj prijateljice vem, da tudi hudimanovo drag in kvaliteten parket podleže kuhinjskim nesrečam (kakšna stvar se tudi polije, pade na tla...)
Torej, jaz svetujem ploščice.
LP, V.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Mandljevi piškoti