najava srečanja kulinarične slovenije 10. maja 2008

Nena-morje je napisal/a:
Ognjič, ti pa: da ne "mazneš" kakšen space cake (stane 5 evrov! ) in boš potem preveč po sex shopih hodilaZa tiste, ki ne veste: space cake so muffini z mariuano.....joj, sedaj sem se spomnila, TEGA recepta pa še ni na SloKulNena-morje

Kolk jih je pa treba pojest, da sam ne hodiš, ampak...? Da vem, kolk dnarja je treba imet s seboj...

Pa še me zanima, kolk kg je treba une reči za muffine, bi potem stani r. odnesla, da bi to naredila, vključno s prekrasnim foto albumom

Ognjič
Joj, najboljši bi bil album s slikami tistih, ki so to jedli !! Nena-morje

Samo informativno vprašanje - kako je pa z jurišem z biciklom na Kopitnik? Od kje je lepša pot oziroma koliko je razdalje v km? Klanci mi niso ovira...

Loni Makaroni

Joj, Ognjič, enega franceljna z ježek bodicami in okusom jagode bi jaz imela, če boš imela še kaj placa v kufru

Loni Makaroni

Loni je napisal/a:

Joj, Ognjič, enega franceljna z ježek bodicami in okusom jagode bi jaz imela, če boš imela še kaj placa v kufru

Loni Makaroni

Morajo pikat, al se upogibat?

Ognjič

Počasi prosim vse prijavljene, da napišejo, kaj bodo prinesli s seboj v prijavnici

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Upogibat, pikanje nir avno po mojem jusu - zelo rada skup padem, to pa ni ravno zaželeno.

Do kdaj se je pe treba prijaviti? Jaz bom namreč šele v četrtek vedela, kako stojijo zadeve pri meni.

Loni Makaroni

Loni je napisal/a:

Samo informativno vprašanje - kako je pa z jurišem z biciklom na Kopitnik? Od kje je lepša pot oziroma koliko je razdalje v km? Klanci mi niso ovira...

Loni Makaroni

Ma kakšni bicikli neki ( če že, naj bo v (na ) prtljažniku.

Svašta, rdečelasa fatalka pride na biciklu, kdo je pa še to videl.

ežoj

Tumpikaaaaaa,

a spečem še en pekač tulumb ( po receptu stane r, so izvrstne ), ali pa morda en pekač urmašic s kokosom ( takorekoč po domačem receptu, ni ga v bazi ).

ežoj

Ja, amapak prinesi slane, ker sicer bomo v botiku

Oprosti sem mislila da si napisal AnamarijaJa, Tumpika kje pa si ti?

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 06. maj 2008 14:23:57

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 06. maj 2008 14:24:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti