Imamo tak aparat v Ljubljani in ga pridno uporabljamo. Ta vikend pa smo se odločili, da bi kupili še enega za na morje. Prepričan sem, da si ga je kdo omislil ali dobil pa ga ne uporablja.
LP
Imamo tak aparat v Ljubljani in ga pridno uporabljamo. Ta vikend pa smo se odločili, da bi kupili še enega za na morje. Prepričan sem, da si ga je kdo omislil ali dobil pa ga ne uporablja.
LP
25. apr 2008 12:51
Ja, jaz ga ne uporabljam, samo moram preveriti ali je številka prava, je pa povsem nov, enkrat sem pekla, lepo deluje, vendar ga ne uporabljam, ker - ja no, z možem sva istih misli, isti dan kupila stroj za peko kruha. Tako sem ga samo preverila. Dveh pa ne rabim, čeprav kdaj mislim,da bi lahko spekla tudi dva na dan...Ampak samo mislim in mi stoji lepo v kuhinji...Torej preverim in sporočim. Sem iz Lj.Lp. Karmen33
25. apr 2008 12:59
Sem preverila in je ta model - Clatronic BBA 2865. Če ga še potrebujete, se lahko dogovorimo preko ZS. Lp. Karmen33
25. apr 2008 13:36
Pa tale clatronic lepo speče tudi na vrhu? Ker koliko sem jaz gledala te stroje, ima spiralo samo na dnu in mi je malo neverjetno, da bi bila tudi zgoraj zapečena skorjica ... Atina
26. apr 2008 16:55
Meni je uredu. Lepo normalno je zapečen. Tudi zgoraj. Karmen33Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla