Kako se počutite ve punce
| Robida je napisal/a: |
| Visage, si morda pomislila na to, da bi imela kandido (strašno ti paše sladko, zelo utrujena, brez energije, slaba koncentracija...)? lp robida |
| Basti je napisal/a: |
Vse tukaj govorite o teku in kolesarjenju, kar se tiče rekreacije, meni pa do tega sploh ni. Obožujem pa plavanje v bazenu, po njem se počutim čisto prerojeno in tako lahko. Ampak to ti vzame preveč časa, tako da si ga privoščim le redko. Pa na aerobiko sem redno hodila, do nosečnosti, potem pa nič več. Zdaj, leto in pol po porodu, sem namesto, da bi tiste štiri odvečne kilograme izgubila, sem jih pet še pridobila. Tako jih moram zdaj izgubiti devet. Pri meni je to edini razlog za utrujenost in slabo voljo. Iz interneta sem si potegnila kakih dvajset dvdjev za aerobiko in pilates, a kaj ko me po kakem tednu ali dveh vedno mine volja. Ne vem kako se disciplinirati. Kako pa ve zdržite? lp Saša |
Evo mene- zlezla danes na mojo najljubšo krtinco... urica in pol hoje, pa sem kot prerojena ![]()
Mala zelena, ko boš ti delala po 13 ur na dan deljeno, tudi ti ne boš imela časa za rekreacijo. Vmes pa domov kaj skuhat, pospravit in nazaj v službo....Pa zjutraj ob 4 vstati, evo, sedaj sem do 22:15 v službi, zjutraj pa ponovno... A kdaj naj pol grem tečt in....ostala rekreacija. ?????????
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Sadne rezine s slivami