Kako se počutite ve punce
Je že za mano, pa bo spet mir za eno leto. ![]()
![]()
![]()
No, saj jaz tudi imam šefico v sosednjem cimru, ampak se z njo super štekam in to na ozračje v službi izredno pozitivno vpliva, se pa s sodelavkami malce manj, ma se s tem ne obremenjujem. Direktor je pa na varnostni razdalji, še Ljubljanica je vmes, trenutno je pa itak na drugem koncu sveta.
Opravila v redu, brez kakršnegakoli stresa, kar seveda samo še pripomore k pozitivnemu gledanju na vse skupaj.
Loni MakaroniBom kar tukaj napisala - ne poslušam več trave rasti, oziroma nekaj takega, sem spet v single klubu, ampak polna energije in optimistična še naprej. Jutri grem pa po šihtu plezat. Se ne predam jaz tako zlahka oziroma se sploh ne. Zaradi enega moškega primerka se moj svet nikakor ne bo ustavil.
Loni Makaroni
| katka lopatka je napisal/a: |
| Loni - welcome back. Si pa slika, veš. Ma to kolo me jezi, spet nisem uspela na servis zaradi pozne službe. |
Pa še jaz padem k vama, pa smo že lušna klapica ![]()
Lep dan in veliko se smejte ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Veseli tiramisu

Biskvit s slivami