novosti na kulinarika.net: "sorodniki"

Ko ga boš poslal k Simoni, ga daj pa še k meni, k boš glih pr del. JERNEJ, TI SI CAR. Malčica
Predno jaz poštudiram kaj je novega....je pa meni tole tudi ful všeč...

Jernej hvala. Ti si res "zaki", bi rekli pri nas.

lp Saša
Jernej, super na n (max možno št.) potenco! Domiselno, uporabno, priročno,...! LP Lipa P.S.: del zahvale gre tudi tvoji ženi, ker..., če bi ne bila potrpežljiva...
Fenomanalno. Pol pa ne bit odvisn od kulinarike? :) helloo Majuscka
Jernej, čestitke za to novost. Sem zelo vesela, da si to stvar izdelal Za "cvetke" pa se ne sekiraj ker se tudi mi ne naj
Logični brskalnik, ki zna brskati po tekstu v slovenščini, je IT-jevsko gledano, zelo zahtevna zadeva. Vse pohvale. Vendelina jr.

Več kot super

Cila
SUPER, SUPER, SUPER.....B R A V O Pohvala vsem ustvarjalcem Kulinarične Slovenije. Res sem prijetno presenečena. l.p. tedi

Vendelina: Res je, poudarek je na slovenščini. Jezik je za take naloge naravnost obupen s svojimi skloni, množino, dvojino in še čem. V angleščini je to dobro rešeno in dobro deluje tudi z že narejenimi rešitvami na nivoju ssame baze.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti