Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Včeraj sem se po 18 dneh vrnila z Dugega otoka. Srčno upam, da kraja, kjer sem bila, množični turizem ne bo našel še vsaj naslednjih 50 let. In prav nič me ni motila brzina domačinov in vse ostale njihove navade. Itak sem bila na dopustu in urca gor al pa dol kar se tiče postrežbe... Le kje si še človek lahko v špici sezone zamisli svojih 100 metrov plaže, da ne govorim o čistem morju... Kaj takšnega lahko najdejo le še lastniki oz najemniki plovil. Res je raj na zemlji.
OgnjičPozdravljeni!
Mi letos razmišljamo o Dugem otoku pa me zanima ali imate kakšno priporočilo glede apartmajev. imamo pa majhnega sinkota, ko bo takrat star 9 ali 10 mesecev.
Želela bi miren kotiček s senčko, apartma blizu plaže, sprehajalnih poti je gor baje dovolj... če je v bližini kaka tregovinica in gostilnica pa tudi super, ne rabim pa tega ravno pred nosom... ne moti pa me niti če je v bližini kak bolj turistični kraj s stojnicami in da je malo bolj pestro (seveda pa to ni nikkršna obveza), radi se tudi kam zapeljemo in raziskujemo in ta otok naj bi bil zanimiv za to.
lepo lepo prosim za kakšen kontakt za apartmaje, ker tole po slikah in po opisu se je težko znajt... rada bi kaj iz izkušenj... zeloooo vam bom hvaležna za kakršne koli izkušnje, priporočila, kontakte...
lp
testenincaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Malinini razpokančki