Slike od receptov

Ne vam.Zdi se mi grozno čudno-komaj sem se navadila dati slike k receptom,pa nekaterih ni več.Tiste,ki sem jih dala takoj k receptom,so pri receptih,tiste,ki sem jih poslala naknadno,so bile v MOJIH FOTKAH,sedaj pa jih ni več.Kako to?Sem naredila kaj narobe ali niso bile slike OK?Se še učim-sem bolj začetnica.

Kam naj kliknem?

andreja m

Če jih ni v mojih fotkah potem jih je Bojan izbrisal, ker niso bile dovolje visoke kvalitete, ponavadi gre za premajhne fotografije ali takšne, slikane z mobilnim telefonom.

Jernej - administrator

Hvala.

andreja m

Je pa najbolje da pošlješ ZS na uporabnika Bojan, ti bo on lahko bolj natančno povedal, on obdeluje in spušča skozi fotografije k receptom.

V albume gredo pa fotografije takoj in v shrambo tvojo, tam pa ni "cenzure" ;-) 

Jernej - administrator

Je tako-hči mi da slike na ekran(ker sama ne znam) in potem jih jaz pošljem.In je povedala,da je slike pomanjšala,ker so bile prevelike-tako,da mi jih je zdaj nazaj povečala.Upam,da bo zdaj O.K.,ker se mi zdi prav lepo videti recept s sliko-ne samo pri meni-pri vseh.

andreja m

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti