hčerki bi rada podarila psa. a ga kdo pr oda po kakšni ugodni ceni .rodovnik nepotreben.
mesni
hčerki bi rada podarila psa. a ga kdo pr oda po kakšni ugodni ceni .rodovnik nepotreben.
mesni
15. feb 2008 22:04
Če rodovnik ni potreben, iščeš mešančka. Teh pa je po zavetiščih polno, tudi mladičkov. Poglej malo na strani www.mojpes.net pa boš videla, koliko jih je takih, ki potrebujejo streho nad glavo. Sploh pa se psa ne podarja hčerki (če ni že velika punca), ker sama ne bo zmogla skrbeti zanj. Vsa cepljenja, veterinarji ... če si pripravljena pomagati, biti kakšno noč pokonci, sprazniti denarnico in si vzeti par ur na dan tudi za psa, potem OK. Drugače pa bo prej ko slej le še ena kosmata kepica, ki išče nov dom. s0ncek* Sporočilo je spremenil(a) s0ncek* dne 15. feb 2008 22:05:12
15. feb 2008 22:09
dete je staro13let .NA zavetišče pa sploh nisem pomisla,hvala sonček. mesni
15. feb 2008 22:49
Od kod pa si, Mesni? lesnik
16. feb 2008 7:22
http://www.podarimo.si/index.php?page=results&catego mogoče boš tule tudi kaj našla anaeva
16. feb 2008 14:25
Najbolši komentar kar sem jih slišala na dejstvo,da "je rodovnik nepotreben" je bil: kupi psa z rodovnikom,rodovnik pa zažgi! Se strinjam s sončkom... Roncolino
16. feb 2008 14:55
Roncolino, bravo s0ncek*
16. feb 2008 14:57
Mesni bi verjetno rada labradorca, ker ima fantastičen značaj (je pa požreeeeešen, upam, da to veš).
Mi imamo psičko labradorko, kupili smo jo v Žabnici pri Kranju in mislim, da imajo v planu še eno leglo. Cena je bila 400 EUR, rodovnik dobijo pa vsi psi v leglu, tako da če želiš čistokrvnega, ga verjetno res ne boš dobila brez rodovnika.
Ne kupuj psa pri posrednikih (v Celju poznam enega, ki ima porazne rezultate glede zdravja in umrljivosti psičkov), da o neprimernih pogojih pri transportu sploh ne izgubljam besed! V vsakem primeru je dobro, da si greš ogledat leglo in potem izbereš.
Definitivno pa si moraš psa želeti tudi ti, kajti v vsakem primeru bo na koncu ostal tebi
jasna
17. feb 2008 19:48
ja ,jasna pes mi je všeč ker je baje zelo ubogljiv in vodljiv.to,da je pa požrešen,kdo pa ni .če sem iskrena je želja za pasmo moja.jaziščem nekaj iz okolice n.m. mesni
17. feb 2008 20:15
Labradorec je super izbira. Mi ga imamo že skoraj 8 let, je izšolan za reševalnega psa, a smo ga že pred časom upokojili, ker ima težave s hrbtenico. Izredno vodljiv, uboga, hodi poleg brez vrvice, sicer ima izbrano eno pasjo nevesto, tako da vedno vemo, kje je, ko je tisti čas. Pa tudi njeni lastniki so ga že navajeni.
Mislim, da se ti za dobro leglo splača peljati tudi kam dalj kot samo v okolico Novega mesta, a ne? Iz Zeusovega legla je šel en mladič v srednjo Italijo, eden pa na Hrvaško, kolega je svojega dobil na Poljskem.
Zeus hodi sam po pošto, čuvaj je enaA, vsi mislijo, kakšno mrcino imamo doma. Je pa hišni pes, pesjak smo predelali v trske.
Pa še smetnjaka ne rabimo, pospravi vse
Loni Makaroni
17. feb 2008 21:09
Mesni požrešni so večinoma vsi (no recimo naša mrcina ne bo jedla briketov,če mu ne paše tudi 2 dni skupaj) je pa problem,da se labiji res hitro zredijo. Kar se pa kilometrine tiče...ja nekateri gredo po psa daleč daleč (jaz sme svojo psarno hvalabogu našla v Sloveniji)-prijatelja pa sta šla po svojo psičko na Nizozemsko... Loni ste ga sami trenirali?Trenutno pišem seminarsko o reševalnih psih... RoncolinoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Tajska rdeča curry pasta