Puding z okusom limone

Punce zares ste zlate. Bom poizkusila narediti domačega z dodatkom esence. Nekaj bo že ratalo. Poročam o rezultatih. darjah

Dr Oetker ga je včasih imel med svojimi proizvodi, zitrone je gor pisalo, v tistih manjših vrečkah, ko jih je več skupaj pakiranih.

Loni Makaroni
Darjah ali Kobra 1 napišita kaj več o Tiholetovem kislem pudingu prosim teyca29
Meni se še vedno sline cedijo, ko pomislim na en puding ali mogoče kremo, ki nama jo je z bratom mami kuhala ko smo kampirali v Zadru, že ene "100"let nazaj. Spomnim se samo, da sem kupila v trgovini eno vrečko in iz tega je nastala potem-ne vem pa ali z mlekom ali z vodo, ena božanska krema. Me še danes zanima kaj sva z bratom takrat jedla andreja č.

http://www.marsic-sp.si/c-15.php

teyca29, se posredovala kar link g.Ivana Maršiča. Nekje moram imeti še lastnoročno natipkan Tiholetov recpt.

Bo treba spet enkrat narediti red med goro zapiskov in jih spraviti v računalnik.

kuharica37, mami  kar pokaži kaj smo napisale, da ti bo nehala težit za božansko dober in kulinarično uporaben limonin puding

kobra 1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti