Imate ali poznate koga, ki ima psa te pasme? Zelo rada bi vzpostavila stik s komerkoli, ki bi mi ga lahko prodal ali mi dal kakšno uporabno informacijo.
Hvala vsem že vnaprej!
macadamia
Imate ali poznate koga, ki ima psa te pasme? Zelo rada bi vzpostavila stik s komerkoli, ki bi mi ga lahko prodal ali mi dal kakšno uporabno informacijo.
Hvala vsem že vnaprej!
macadamia
31. jan 2008 12:53
macadamia, pozanimaj se pri psarnah, ne kupuj psa brez rodovnika in ne kupi psa z rodovnikom pri "pasjih preprodajalcih", ne glede na to kaj ti zagotavljajo. Mogoče se ti po psa celo bolj splača it v tujino, cena pa upam, da veš, da ni nizka. Če pa se odločiš za psa, ki ga lahko kupiš z rodovnikom za mali denar pri preprodajalcu, pa vedi, da boš za veterinarja odštela veliko več, kot pa če kupiš rodovniškega. Pokliči na KZS (kinološka zveza Slovenije), se pozanimaj o morebitnih leglih v Sloveniji, če pa jih ni, pa jih prijazno vprašaj za psarne v tujini. Pa verjetno bo treba malo počakat, ker tudi v psarnah nimajo psov "na zalogi" in te bodo dali v čakalno vrsto. Če si ga res želiš, pa tudi to ne bo prehudo ;) Upam, da najdeš svojega malega sončka ;) s0ncek*
31. jan 2008 15:07
Mogoče ti bo tole kaj v pomoč:
Cila
31. jan 2008 15:30
Kot je mogoče videti na linku, pasma še ni priznana in brez rodovnikov. Moj nasvet - ne kupuj. Če hočeš malega psa, kupi čivavo, pinča ali mopsa. Tudi toy-pudlji so super. Ampak, spet poudarjam - z rodovnikom :) s0ncek*
4. feb 2008 14:29
Tako, ves vikend sem preživela za računalnikom ob prebiranju čeških spletnih strani in pisanju mailov. In kaj na koncu izvem: da velikoooooo ljudi na Češkem sploh ne zna angleško. Tako da bi prosila vse, ki imate vsaj malo pojma o češčini, da se mi oglasite na ZS. macadamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem