| MojNoni.si je napisal/a: |
| Pozdravljeni! 1. Katjushka je omenila, da se je pri njej oglasila naša predstavnica. To seveda NI RES, saj deluje v MojNoni.si ena oseba in to sem jaz. |

| MojNoni.si je napisal/a: |
| Pozdravljeni! 1. Katjushka je omenila, da se je pri njej oglasila naša predstavnica. To seveda NI RES, saj deluje v MojNoni.si ena oseba in to sem jaz. |
| proxima je napisal/a: |
| Aja, se glede tega, da je onkolog predpisal vasi babici noni sok poleg kemoterapije: globoko dvomim. |
Mene pri tem noni soku zanima samo nekaj: glede na to, koliko ljudi ga pije po vsem svetu, bio seveda, bi kmalu moralo biti s to rastlino posajenega pol planeta, da bo vsaka steklenička, ki nam jo drago ponujate, ta prava, ne iz koncentrata.
enako je z algami in ne vem s čem še vse. Tako se mi vsaj dozdeva, ko razmišljam o območjih, kjer rastline rastejo (ali alge v morju uspevajo) in količinah, ki se prodajajo.
da o omega 3 iz naravnega ribjega olja ne govorim.
MojNoni, ti si lahko prepričan v svoje, si pa zelo neobjektiven, že zato ker propagiraš nekaj, v kar si vpleten in si od tega finančno odvisen.
Ti je pa že proxima vse lepo povedala. Mamamia
mamamiaSeveda, saj vsi vemo, da je tudi mineralna voda zanesljivo kontracepcijsko sredstvo - če stiskaš plastenko med koleni in je nikakor ne spustiš...
Eno je stati za nekimi raziskavami, ker imaš od tega finančno korist, drugo pa je stati za raziskavami, če se s tem poklicno ukvarjaš (kot proxima).
In seveda se popolnoma strinjam z vsem, kar je navedla proxima.
Pa zanima me, če tudi naš urednik ponuja svoje storitve na vašem portalu?
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Mango cheesecake brez peke