Rogljič Croque Madame
Tudi meni se ne zdi hrana, ki se cel dan pripravljena vozika okrog na vozičku, prav nič privlačna. Sploh se mi dostikrat zdi še bolj spodbudno, če je sladica lepo opisana v jedilnem listu.
Da ne govorim o samopostrežnih večerjah v hotelih - žal tudi v 5*... Od otrok z umazanimi rokami do raznih neolikancev, ki brskajo, prestavljajo, packajo, pretresajo .... ![]()
![]()
A nimajo ti vozički za pecivo hladilnika? V movenpicku v Frankfurtu so pripeljali torte v hladilnem vozičku, lepo zaprte v stekleno vitrino.
No, okusi ljudi so pač različni. Imeli pa so lično brošuro s slikami kup. Slike pa so bile tako lepe, da bi jih kar pojedel. Pa sem si naročila jagodno kupo s smetano in me je kelner čudno pogledal. Ko sem dobila, pa sem videla zakaj. Slika in kupa sta bili identični, samo velikost je bila nenormalna. Kupa velikanka, kot bi bil spodnji del 2l skleda gor pa še kup visok okoli 35 cm. Pa kako je bila dobra! ![]()
![]()
![]()
Sem jo kar popapala, samo pol tisti dan njsem mogla več nič pojesti.
Kyara| danca je napisal/a: |
| Pa malo manj se obremenjujmo z lokacijo, smo kjer smo, večina itak ne ve, kje je Slovenija. Kar pa sploh ni najslabše, kar se nam lahko zgodi. Danca |
| Anomis je napisal/a: |
| Čao, meni se pa zdi, da bi res lahko malo več uporabljali vozičke pri serviranju. Gor lahko naložijo krožnikov za manjšo družbo, pripljelo, razdelijo in dober tek. Ne pa, da po nekja krožnikov (kljub temu občudujem! natakarje, ki nosijo veliko vročih krožnikov naenkrat, prav neverjetni so nekateri) kaplja na mizo in ima prvi že vse mrzlo, preden hrano dobi zadnji. Torej pogrešam vozičke bolj v tej smer, ne toliko za razstavljanje hrane. Res ne vem, zakaj se jih već ne poslužuje takšnega načina postrežbe. Lep pozdravček, S. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Pečen riž z zelenjavo