| escada je napisal/a: | ||||
|

Slivove rožice
| escada je napisal/a: | ||||
|
Gorenje NI proizvajalec pomivalnih strojev, so pa na trgu pomivalni stroji, ki se prodajajo z Gorenjevo znamko. Tudi TV ne izdelujejo.![]()
Obstaja neko pravilo, da je treba perilo zložiti v pralni stroj toliko, da lahko še zgoraj razpreš vse prste. Pri frotirju je treba biti previden.
Stari pralni stroji so imeli 450 obratov, novi pa tudi do 1600. Mehanska obremenjenost je pri višjih obratih višja. Kolikor vem, Gorenje ni povečalo števila servisnih posegov pri elektronskih variantah, potrošniki smo pa le dobili pregledno programiranje in skoraj suho ( in zmečkano ) perilo. Jaz si starih pralnih strojev ne želim več.
F r i n a
| anaeva je napisal/a: |
| [ se čisto strinjam in čisto vse je res,ko pa bom našla še dokumente od svojega,ki pa baje po escadino ne obstaja ...................mišljena je elektronika digitalnega sistema pri gorenju. anaeva |
| Escada je napisal/a: |
| [Kot prvo...GORENJE NE PROIZVAJA POMIVALNIH STROJEV je pa res da jih prodaja ( verjetno je tvoj stroj Bosch ali kako drugo , kot hočeš povedati"digitalno sranje". le za nalepko in dokumentacijo Gorenja.Esacada |
Jaz sem pa bolnik na gumbe. Digitalca si ne bom kupila, dokler bodo na prodaj stroji, na katerih lahko zavrtiš in pritiskaš gumbe. Enako sem storila s štedilnikom. Še moja mama, starokopitna do skrajnosti, ima večino aparatov na digitalno uravnavanje, jaz pa vztrajam in vztrajam pri gumbih. VSaj nekaj moram sukat in pritiskat, ne pa se samo s prstom dotikat....
Tako da bom kljun o digitalcih odprla čez nekaj let....Tačas mi boste pa vi vse povedali, hehe
Mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: |
Jaz sem pa bolnik na gumbe. Digitalca si ne bom kupila, dokler bodo na prodaj stroji, na katerih lahko zavrtiš in pritiskaš gumbe. Enako sem storila s štedilnikom. Še moja mama, starokopitna do skrajnosti, ima večino aparatov na digitalno uravnavanje, jaz pa vztrajam in vztrajam pri gumbih. VSaj nekaj moram sukat in pritiskat, ne pa se samo s prstom dotikat.... Tako da bom kljun o digitalcih odprla čez nekaj let....Tačas mi boste pa vi vse povedali, hehe
Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Moje štručke