Prosim za pomoč. V Nemčiji na sejmu sem kupila MagicCover, gre za vakumsko pokrovko, ki vsako posodo naredi vakumsko. Super stvarca ! Ker je izdelek nekaj posebnega bi ga nabavila za darila. Če ste ga že kjer zasledile, mi prosim javite. Hvala !
Vakumska pokrovka
16. dec 2007 19:51
Tole mogoče http://www.magiccover.si/Start.htm cena...nakup http://zakuhinjo.enakupi.com/MagicCover-mid-26.html google dela čudeže....seveda če je to ...to Escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 16. dec 2007 19:53:01
20. dec 2007 10:17
To je to. Hvala lepa !
20. dec 2007 12:53
Ne boš verjela, imeli so jih v Hoferju. Pakirane so bile po tri in cena je bila okrog 15 EUR. So različnih velikosti, ene z modrim robom so bile pravokotne, ene z rdečim robom pa kvadratne. Mogoče bodo spet kaj imeli po novem letu. Zdaj jih nisem zasledila, ko sem bila tam. Meni se Hofer dopade. Malčica
20. dec 2007 13:06
Te pokrovke sem videla dva tedna nazaj v novem Tušu (samostojna stojnica). Na izbiro je bilo nekaj velikosti, ampak tako drage. Zdi se mi, da je bila največja nekaj okrog 30 EUR. Pozdravček!
31. jan 2008 10:19
Dekleta ni vse eno in isto - MagicCover sem videl na sejmu v Münchnu, sicer pa mislim, da ga tudi po internetu zastopa izredno močan koncern Kuhn Rikon ( sicer tam najdete t.i. POSODE PRIHODNOSTI - ki si jih cenovno večina Slovencev ne more privoščiti -- http://www.kuhnrikon.com/products/duro/group.php3?id=1 ) Prava pokrovka MagicCover ima poseben Inox obroč - ki jo drži raztegnjeno - obroč je primeren za mikrovalovko, material pa gre tudi v pečico do 230 Stopinj ! Če pa ta "kovinski" obroč ne bo s pravilnega materiala, se ne smete sekirat če mikrovalovka eksplodira ali v hiši zagori . V hoferju Vam bodo sigurno vrnili stroške pokrovke - ne pozabite da so 5 mescev nazaj prodajal kovinski grelnike vode, ki so v vodo spuščali nezdrave kovinske delce - sami so na svoji internetni strani klicali stranke nazaj ( da jim vrnejo 14,6 Eur -- bencin in porabljen čas jih ni zanimal, če so kakšne posledice, pa morate to dokazat ) Pa ne da hočem kritizirat Hofer-ja (ni pa isto če kupim pokvarjen artikel ali če kupim artikel, ki je škodljiv - prodajalec pa gleda samo da je pocen ) . Salame, pizze, marinirane zrezke,.... vse to tudi sam redno kupujem tam. Je pač ukusno ! Kar se tehnike tiče ( od kotne brusilke - 10 Eur, vreče za obleke - 2,5 Eur, Plazma TV - 1000 Eur ---- nobena stvar ni zdržala niti 2 meseca ) Jaz sem v Tušu v Ljubljani pred novim letom kupil 2 pokrovki - največja 32 cm je bila 19.90 manjša 20 cm pa 13,90. Delujejo 100% in to v trenutku (ne rabim 2 minuti pumpat), so 50% cenejše kot vakuumske posode, pašejo pa na vse oblike (oglato, ovalno,...) - pa še vakuumske pumpice ni bilo treba kupitKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Bučni pire iz rumene buče