Pečenje na indukcijski plošči
| slepakura je napisal/a: |
| Jaz sem pa nazaj na plinu in ga ne zamenjam za nobeno plosco vec.
|
Moja mama ima kombinacijo plina in steklokeramike, ker se takrat nikakor ni mogla ločiti od plina. Zdaj ga pa samo preklinja.
Drugače pa je Tefalova serija Privileg namenjena za uporabo na indukcijskih ploščah.
Loni MakaroniSlepakura, če bi imela indukcijo, si plina zagotovo ne bi več želela .....
rrr
| ribaracarak je napisal/a: |
Slepakura, če bi imela indukcijo, si plina zagotovo ne bi več želela ..... rrr |
Obujam temo, saj bom v kratkem na novo opremljala kuhinjo. Imam plinski štedilnik, sedaj pa želim indukcijo in sem med drugim videla tudi 2 indukcija in 2 plin. Ima kdo izkušnje s takšno ploščo? Oz. kako ste prešli s plina na indukcijo? In kaj storite, če ravno med kuhanjem zmanjka elektrike? Raje bi imela samo indukcijska kuhališča, me pa malo skrbi prehod. In na kaj naj bom pozorna pri nakupu, katere lastnosti so nujne, katere pa brez potrebe, da ne plačujem nečesa, kar potem sploh ne bom uporabljala.
Vesela bom vsakega nasveta ![]()
Tejkica,
jaz sem zaljubljen v plin, vendar mislim da ta kombinacija ni fajn. Vzdrževanje čistoče indukcijskega štedilnika je neprimerno lažje. Čiste so tudi posode zunaj ( včasih plin pusti saje ). Jaz bi kupil 2x indukcija+2x steklokeramika, čeprav to tudi tukaj odsvetujejo ( svetujejo 4x indukcija ). Da med kuhanjem zmanjka elektrike ni verjetno, vsaj jaz ne vem, da bi se to naredilo. Upoštevati moraš, da so za indukcijo neuporabne aluminijaste posode.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Angleški kolač

Pekoča paradižnikova juha