Kako dekorirati doma pečene piškote?

Letos imam namen za božična darila podariti doma pečene piškote. Vendar nimam ideje kako dekorirati. V mislih sem imela kovinske škatle, vendar bi rada kaj izvirnejšega. Hvaležna bi bila vsakega odgovora. Hvala.

natalia

Jaz sem dala piškote na unikaten steklen krožnik in povila s celofanom - glej sliko na 2. strani http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9355
V Milerju imajo tudi darilne celofanaste vrečke, če ti je to všeč, zavežeš z lepim trakcem in nalepiš etiketo...no v sveisvašta pa sem kupilla prozorne škatle v obliki srca (take kot za kremšnite) in okrogle s stiroporastim dnom - saj to ti ne pomaga kaj dosti, morda pa se dobijo kje pri nas?? So čisto na levi strani slike katka
Jaz medenjake dam kar v velike kozarce za vlaganje, pokrijem s kosckom blaga-vrecevino in zavezem s slamo ali s spago.Zraven listek v isti barvi, malo osmojen z vzigalnikom da zgleda bolj starinsko,pa je vse v stilu.Meni je vsec, ceprav ni najbolj originalno, se mi pa zdi lepse kot v skatlah.lp lucka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti