Tudi mene je presenetilo tole z gobico v želodcu... Doslej sem slišala le za opozorilo, da naj pazim na kuhinjski odtok, da mi kakšen košček gobice ne uide in se kam prilepi. Kefir imam kakšni dve leti, ni se zgodilo ne eno ne drugo... Na odtok sicer pazim, kolikor morem, za želodec mi logika govori, da je varno.
Pošiljanje po pošti? Razen tega, da je prepovedano, bi mogoče šlo. V majhnih dobro zaprtih stekleničkah... Pa ne povedat poštarju, ker je pošiljanje kakršnekoli hrane res prepovedano. Izlet v Rimske toplice? Res se večkrat kam takole odpravimo, vendar ne morem reči, kdaj in kako bi se znalo tole narediti v tisti konec. Verjetno bi prej skoprneli od čakanja. Velja tudi obratno za izlet, pri nas so tako lepi kraji tukaj pod hribi, da mimoidoči večkrat čisto spontano rečejo, da živimo v raju. Dobrodošli.
Škoda, ravno včeraj sem se naveličala čakanja in sem 4/5 gobice zabrisala v smeti. Saj bo spet zrasla. Bom poskusila poiskati kakšno embalažo za pošto, pa psssst. Pišite mi na mail.
Lep pozdrav, Fani