Moja prijateljica odpira fastfood restavracijo oziroma bolj neke vrste kiosk. Če ima kdo kako izvirno idejo za ime, naj prosim napiše.
Basti
Moja prijateljica odpira fastfood restavracijo oziroma bolj neke vrste kiosk. Če ima kdo kako izvirno idejo za ime, naj prosim napiše.
Basti
v katerem kraju?
No, saj ni treba povedat kateri kraj je, malo sem bila nerodna. Razmišljala sem v smeri, da bi mogoče dala kakšno ime povezano z imenom kraja ali značilnostjo le-tega, da bi se v končni fazi izognila imena, ki vsebuje tujke, torej kakšnega neslovenskega naziva.
Lahko daš svoje ime, lahko " obrneš" ime, ali pa začetnici svojega imena, moževega, pa recimo začetnico priimka, ali pa prvi dve črki imen...
Primeri:
Prvi dve začetnici mojega imena, prvi dve začetnici moževega imena: fastfood ANJA.
Če bi odprla fastfood bi ga pravgotovo imenovala LARA, obrnjeno je tudi zanimivo ARAL.
lp
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Rižota brez filtra