A mogoče kdo ve, kje se da kupiti copate, ki si jih lahko pogreješ v mikrovalovni pečici?
Biba7
A mogoče kdo ve, kje se da kupiti copate, ki si jih lahko pogreješ v mikrovalovni pečici?
Biba7
19. nov 2007 15:21
jaz poznam samo tako kjer se segreje hrana, sicer je pred leti moja svakinja poskušala nekaj posušiti, vendar rezultat ni bil tak kot je pričakovala.
In kaj potem najprej segreješ copate in potem kuhaš v isti pečici?
Anamarija
19. nov 2007 15:29
Anamarija
Saj superge je sušil tudi Tomaž v Poletju v školjki. Sama imam tako blazinico, ki jo pogreješ ali v mikrovalovki ali na radiatorju, ne spomnim se pa, če so imeli tudi copate, ravno tako se ne spomnim točno, kje sem jo staknila.
Loni Makaroni
19. nov 2007 15:39
Ja, po moje je to enako, kot tiste blazinice, jo imam jaz tudi. Polnjena je s peškami od češenj, dobi se jo pa na tržnici, jih ima ena gospa... Copati so pa polnjeni s kakšnim bolj finim polnilom, recimo ajdovimi lupinami... lidka
19. nov 2007 18:40
Ne prav copati so, in so polnjeni baje z nekim gelom, ter se lahko dajo v mikrovalovno pogreti..... Baje so jih delili ob otvoirtvi Lecreca v Mariboru, če si nakupu nad ne vem koliko EUR. Biba7
19. nov 2007 19:46
Saj moja blazina je tudi polnjena z gelom. Loni Makaroni
19. nov 2007 20:02
Prodajajo jih v trgovini Peko. Polnjeni so z žitarico oves, imajo pa bež in črne barve.
Ne vem, kolikšna je cena, ker jih je tašča dobila kot darilo za nakup vreden več kot 80 EUR.
titta=Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci