Hummus namaz
No, šlo je konjak Martell in ta ima v svojem prospektu tudi navedeno, ob katerih njihovih konjakih priporočajo tudi led.
Da pa gre zraven le izbrana hrana, je pa jasno (jebil takšen tudi meni na degustaciji, jasno).
eh, vendy, ko bi vedela, kje sem bila včeraj...Glej zs. Mamamia
mamamia| *sandy* je napisal/a: |
| Kam pa lahko greš na degustacije konjaka? Zanima me, ker je moj tudi navdušen nad to žlahtno pijačo :) *sandy* |
Degustaciji sta takrat potekali v LJ in v MB, kako je zdaj, spomladi, ne vem. Če kaj izvem, da kaj pripravljajo, ti lahko sporočim. Sta pa bili organizirani ob obisku vodilnih ljudi ene firme, ki jih prodaja.
Malčica, en dober konjak, ki smo ga imeli na zalogi, je kar hitro izpuhtel...Sama sem ga še najmanj spila, ampak mož, pa tašča, pa mama....
Ste pa kadarkoli dobrodošli, saj štajerska vina so tudi zelo dobra in vedno se kak liter najde doma.
Pozdrav, Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Pekoče piščančje perutničke