Datum zadnjega obiska

Morska deklica  

član od: 14.9.2001

sporočila: 114

tema odprta - 2. avg 2002 21:39 | ogledi: 1.664 | odgovori: 1

Danes sem se vrnila z dopusta in seveda takoj pogledala na tole stran. Opazila sem, da mi kot datum zadnjega obiska kaže 29.7., kar pa ni mogoče, ker od 17.7. nisem imela dostopa do računalnika in tudi nihče drug ne more do mojega računalnika. Zato je veliko sporočil v forumu in receptov označenih kot že prebranih, čeprav jih še nisem videla (nimajo zvezdice). Sicer ni to nič takega, me pa zanima, kako je to možno.

Hvala za odgovor,

LP.

Irena

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

2. avg 2002 22:25

Očitno gre za hrošča, ker se je to že dogajalo. Najprej sem mislil, da je kdo vdrl na račun, pa se je dogodilo nekaterim uporabnikom (tudi meni) v istem času. Od tedaj se mi ni več pojavilo, očitno pa je v kodi nekje skrit hrošč, ki občasno skoči ven... Za nevšečnost se vam opravičujem, morda si pa za vsak slučaj le zamenjate geslo, čeprav se mi zdi, da gre za neko napako v datumih. Zadnjič nam je tudi najbolj vroče recepte izbrisalo na nulo, ker je bil datum na strežniku očitno nekaj sekund napačen... Ne sekirajte se preveč! Če vas 12 dni ni bilo bi bilo tako ali tako preveč zvezdic, če bi se vse pojavile Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti