Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Pozdravljeni! Glede tistih malih glinenih lončkov, ki so bili prvonagrajeni kot turistični spominek leta 2007, so mi iz trgovine poslali naslednji odgovor: "v naši prodajalni imamo vse tri modelčke za peko kruha po katerih povprašujete. Pakirani so vsak posamično v rjavi embalaži s certifikatom z opisom izdelka. Prihodnji teden dobimo tudi luksuzno embalažo tega izdelka. Cena za modelček za peko kruha je 16,00 EUR (ddv je vključen v ceno). Na vašo željo lahko izdelek tudi prepakiramo tako, da vam bo ustrezal. Sicer pa modelčke lahko pogledate tudi na naši spletni strani http://www.galerijaambienta.com/ v predalčku zanimivosti."
Lep dan želim
Lisa in Ava, hvala!
Lp
cervusSem dobila vse informacije od avtorice teh modelčkov, lepim kar del njenega odgovora, če bo zanimalo še koga:
modelcki za peko kruha se prodajajo v tovarniski prodajalni Eti svit, Bakovnik 4a, Kamnik, tel: 01 830 36 12, v prodajalnah DZS, prodajalne Dom, trgovine v Ljubljani in posamezne lahko dobite tudi pri meni. Vsak modelcek je v svoji embalazi in sicer srce- rdeca, luna-oranzna in sonce-rumena. Po narocilu se lahko dobijo v enojni embalazi kot komplet /okrogla skatla z svilo in tremi modelcki - skupaj je 58,00 EUR/. Cena posameznega izdelka z darilno embalazo je 20,00 EUR /ze vkljucen DDV. Pri vsakemu izdelku je prilozena knjizica o uporabi in recepti v slovenscini in anglescini. Modelcki so na prodaj tudi brez embalaze in je cena 16,00 EUR.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | Trixi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Panakota z belo čokolado in penino