KDO JE PRISOTEN
Sedaj lahko vidite, kdo od članov še brska po KulSlo v določenem trenutku in sicer tako, da kliknete na besedo "obiskovalci" na portalu ali pa kliknete na "statistiko" iz portala (statistike še ne med solnicami).
Razmišljam, da bi naredil možnost skritega člana, kar pomeni, da se vaše ime ne bo prikazalo med člani, ki so na KulSlo. Kaj menite? Potrebujete to možnost? KulSlo le prikaže, kdaj ste "online", ne pa tudi (tudi beleži se ne!) kaj delate na straneh!
Če potrebujete skritega člana, mi sporočite. Jaz se skrival ne bom, če torej med člani na KulSlo piše "Jernej", pomeni, da sem blizu (na KulSlo oz. 5 minut oddaljen od KulSlo, kolikor traja, da poteče seja, ko zaprem brskalnik).
PS - Seja vašega obiska sedaj poteče namesto v 20 minutah v petih, to je zato, da ne bodo uporabniki predolgo "viseli" na spisku, ko bodo že odšli gor... Slabost je ta, da če ste pet minut neaktivni na KulSlo (nikamor ne kliknete), vam poteče seja in se izbrišejo zvezdice...
Razmišljam, da bi sistem zvezdic spremenil iz tega, da obisk ne bi več izbrisal zvezdic. Po domače povedano bi zvezdice ostale dokler ne bi pritisnili posebnega gumba za brisanje. Na ta način bi lahko enkrat po dopustu prišli gor za pet minut in bi tudi drugič še imeli zvezdice

Vse dokler ne bi zvezdic s posebnim gumbom "počistili". Kaj menite???

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije