Mene pa nekaj zanima: ali te stvari pečete že za prihajajoče praznike, ali se sedaj samo odločate, kaj bo za praznike?
Namreč, ne vem, če bodo te stvari zdržale skoraj cel mesec (saj vem, da tudi hitro kopnijo). Razen kakšnih medenjakov in keksov na stroj jaz še nisem nič takega pekla tako hitro. Povejte mi prosim, koliko časa vzdržijo nekatere stvari. Drugače imam zelo mini gospodinjstvo, za praznike pa hvala bogu pridejo otroci in žlahta ter se jih resnično veselim. Takrat jim rada popedenam kaj posebnega, samo ne vem, kdaj naj kaj spečem, da bo še uporabno. Nisem najbolj zdrava, november in december sta vedno moja najslabša meseca. "Gor" me drži samo veselje, da bomo skupaj. Za vsako peko se moram posebej pripraviti in mi vzame veliko časa in zadnje dni tako ne morem veliko speči. Tako postopoma bi pa šlo. Povejte, prosim, kdaj in kaj naj pečem, da bo ob praznikih še uporabno. Izkušenj s shranjevanjem nimam, ko sem bila še zdrava, mi zadnje dni in noči ni bilo problem delat, sedaj pa ne morem.
LP!
ovčka