Šparove točke

Tudi jaz imam kar veliko šparovih točk, če jih katera rabi, naj se mi oglasi! lp ela
Mene pa zanima, kako ste zadovoljne s kovčki, so v redu?? Noel
Ja,kovčki so res dobri. Lp tejka77
Rada bi se zahvalila uredniku foruma Kulinarična Slovenija ter vsem puncam, ki so mi poslale Sparove nalepke, še posebej pa: seherezadi, miki miški, cufki in renati69. Vidim, da še dobri ljudje obstajajo. Vsem se še enkrat zahvaljujem iz vsega srca, brez vas mi ne bi uspelo. Računajte na mojo pomoč tudi v prihodnje. Hvala in lep prisrčen pozdrav Vaša Catherine CATHERINE
tudi jaz se zahvaljujem vsem, ki so mi poslale nalepke, nisem zasledila vseh imen, kovčke pa smo tudi že kupili. Še enkrat hvala. Simona
Če katera še rabi točke, naj se mi oglasi na ZS. gaja 1
Če ima katera kode 1001 cvet in bi rada v zameno točke Spara, naj mi javi na tinacotic@gmail.com LP TinaC
Tudi jaz imam še nekaj šparovih točk. Če jih kdo rabi, naj mi piše. Kyara
Ostaja mi 13 sparovih točk. Če jih potrebujete se mi oglaasite
Ostalo mi je čez 30 Sparovih točk, ki so sicer že nalepljene , Če jih potrebujete mi pošljite ZS s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti