| blažkaa je napisal/a: |
| Ati zlati, najlepša vam hvala za "razumevanje". Resnično dolgo je trajalo, da sem končno dočakala nekoga, ki je takoj "ulovil" bistvo problema. V vsej zgodbi se res ni šlo za to, ali je otrok lačen, ali mu dam kosilo za s seboj, ali ostaja v popoldanskem bivanju do 13.00 ali 14.00 ure oziroma še dlje. Ni se šlo za to kako je bilo 20 ali več let nazaj v šolskem sistemu, niti se ni šlo za to, da ničesar nisem ukrenila v zvezi s tem problemom že 3 tedna (odkar se je pouk začel), šlo se je za to, da otrok, ki ne kosila v šoli NIMA KAJ SEDETI NA TLEH V JEDILNICI MEDTEM KO NJEGOVI SOŠOLCI IN SOŠOLKE KOSILAJO (KOSIJO). Ati zlati, čestitke še enkrat. blažkaa |
Kosilo za otroke, ki ne kosilajo...
Blažkaa, zdaj greš pa rahlo predaleč!
A nisi bila ti tista, ki je napisala, kako se otročkom cedijo sline, pa kako gledajo sošolce, ki grejo po drug kos peciva in tako dalje???
Prizor me je totalno zamoril, pa ne zaradi tega, ker sedijo na tleh, verjemi, da ne!
Poleg tega pa - danes je ponedeljek - a si kaj naredila, ali samo tukaj na forumu iščeš zaveznike?
Ja, saj vem, grobo zvenim, ampak vsega skupaj res ne razumem več. In ne vem, kdo je tu zgrešil bistvo -je to res sedenje na tleh........ali mogoče kruljenje v šestletnem trebuščku??
jasnaVeč kot mesec dni je naokoli, blažkaa je postala "polnopravna" članica kulinarike
, zato sem se spomnila na to temo oz. problem, ki ga je imela.
Upam, da se je vse uredilo, me pa res firbec matra, pa po moje še koga. Rada imam občutek, da je z otročki vse tako kot je treba in da so zadovoljni.
A nam boš kaj napisala? ![]()
U, blažkaa, to je pa vesela novica!!!
Vesela sem zate in za tvojo družino!!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.