1. jun 2010 14:12
raztopino hipermangana moraš narediti zelo malo koncentrirano.. ni nič vijolične packarije
bannanna_v_slo ;)
1. jun 2010 14:12
raztopino hipermangana moraš narediti zelo malo koncentrirano.. ni nič vijolične packarije
bannanna_v_slo ;)
1. jun 2010 14:31
| ksenjako je napisal/a: |
| baje pomaga če daš v hladilnik narezano čebulo ker vsrka vonjave. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k |
1. jun 2010 21:22
]Tudi pri meni je smrdelo,dokler nisem ugotovila,da je spodaj čisto v kotu odprta pločevinka fižola. Fuj in fej kako ta vrag smrdi.
1. jun 2010 23:54
... ali pa star kvas, jooooj, vse sem pregledala, potem pa odkrila preperelo kocko kvasa ![]()
2. jun 2010 21:27
No, enomesečno čiščenje bo pa pomagalo.Ej, Dragička si me nasmejala.
3. jun 2010 14:17
pa baje tud pecilni prašek pomaga. prjatelca ga ma skoz v hladilniku na krožničku pa deluje. sam počas. pr njej je trajal 8 tednov, da so šle vonjave ven cukr-pekrca
3. jun 2010 14:22
V mojem hladilniku je vedno škatlica s s sodo bikarbono, menjam jo vsake 3 mesece.
Če se slučajno kaj "pokvari", je treba najprej odstraniti smrdečo zadevo. Meni je blazno ogabno, če so v hladilniku spravljene prepolovnjene limone. Brr!
neznan uporabnik
3. jun 2010 14:24
Sem prav na Kulinariki izvedela za sodo bikarbono. Deluje. Seveda pod pogojem, da je hladilnik normalno čist. japaja
5. jun 2010 19:48
Če je normalno čist se najbrž kaj groznega niti nima za usmradit.
5. jun 2010 20:09
Katarina, se ja vsa hrana, od masla naprej, naje okusa po limoni, čim so enkrat prerezane. ![]()
![]()
![]()
Je pa res, da so moje burbončice ueber ![]()
občutljive. Kaj čem.
Za zelenjavo se dobijo neke specialne plastične vrečke, ki so sicer precej drage, ampak zelenjava preverjeno ostane sveža več kot 2 ali 3x dlje kot sicer, Lepo spravljena v hladilniku. Če bi me nalagali z reklamami, bi jih nesla nazaj v trgovino. Odkar jih imam mi še nobena zelena ni prišla preč.
Limone in limete so še vedno v košarici za sadje na kuhinjskem pultu, kadar jih kupim seve.
Meni je bolj praktično imeti kar ustekleničen sok. Je margerita narejena na tik-tak. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Domači Ferrero Rocher