Posodice

Ker sama ne hodim dosti po trgovinah, bi vas rada vprašala ali mogoče veste, če kje (v Sloveniji) prodajajo takšne oziroma podobne posodice kot so na fotkah v mojem albumu:

http://www.moj-album.com/vstopnica/tyunhedaq

Kozmeja

če si v ljubljani, pojdi pogledat v mullerja, spodnje nadstropje. Neke podobne posodice sem enkrat videla - če je to to. Take, ki jih vzamejo otroci, da dajo noter malico za v šolo, so bile kar lepe, pisane. Ali pa poglej v kakšno otroško trgovino, npr. baby center v btc-ju ali kaj podobnega. lp Scorpy
Hvala Scorpy, bom poskusila v Mullerju. Gre mi predvsem za obliko, saj bi tudi sama rada v takšno posodico dala svojo malico (zdaj jo namreč vlačim po več posodicah in vrečkah). Kozmeja
Pa poglej še v drugem nadstropju pri WMF posodi, nekaj so jih imeli tudi tam, ča pa boš v onem v BTC, je pa vse skupaj po novem v kletni etaži. Saj nimajo samo takih z otorškimi motivi, imajo tudi modrobele kombinacije za ta velike. Loni Makaroni
Loni, hvala! Se že zelo veselim nove posodice! Kozmeja
Imaji jih tudi pri merkurju. lp valči
Čao, ja, v Merkurju jih tudi imajo, samo niso nič porisane.... Lep pozdravček, S.
pa jih sam poriši...še bolje..:) Katarinci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti