Kopalne kadi

gaja 1  

član od: 29.12.2006

sporočila: 378

tema odprta - 26. avg 2007 11:41 | ogledi: 1.736 | odgovori: 3

No, pa naj bo še ena nekulinarična tema. Vem, da bi bolj ustrezala kakšnemu gradbenemu forumu, ampak tu vem, da je veliko obiska in še več izkušenenih mojstrov iz vseh področij.

Torej, adaptiramo kopalnico. Imamo zelo majhno kopalnico in bi želeli čim bolj izkoristiti prostor. Veste morda za koga, ki izdeluje kopalne kadi po meri (če je to sploh izvedljivo)?

Tuš kabina ne pride v upoštev.

Hvala za odgovore in lepo nedeljo vam želim.

gaja 1

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

26. avg 2007 12:24

Morda je najbolje, da kontaktiraš proizvajalce kadi, mogoče imajo v svojem programu kar potrebuješ. Mi smo pred leti iskali kopalno kad z ročaji za lažje vstajanje, nikjer je nismo našli v prodaji, potem sem kontaktirala Kolpasan, poslali so nam par možnosti iz njihovega programa, tako, da smo se kar težko odločili kaj izbrati. Trgovci sicer v katalogih imajo vse izdelke proizvajalcev, koliko časa za razlago in iskanje pravega modela si pa vzamejo,je pa spet druga stvar. nasha

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

26. avg 2007 17:52

tudi po mojih izkušnjah se dobi marsikaj. trgovci imajo v salonih samo nalbolj običajne in najbolje prodajane artikle, v katalogih pa je marsikaj. mimika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti