Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek:

Čuftice v paradižnikovi omaki, pire; zelena solata z zeljem 

Pozdravček!

Včeraj za moja dva špageti z zelenjavno omako, zame file postrvi z mandlji, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes filane paprike, pire krompir, zelena solata, zeljna s fižolom. Letos spet domače paprike, solata, zelje. 

Sreda:

Ohrovtova enolončnica 

Pozdravček!

Včeraj : zelenjavni kuskus, kumarice v solati z mozzarello, kava

Danes, kosilo zunaj: zame ocvrti sir I krompirjeva solata, za očeta pivska klobasa in krompirjeva solata 

Jutri: mesna lazanja, kumare v solati

LP, Saša

Danes je sin s prijateljico v Ljubljani in bosta šla nekam pojest ...pizza, Mc Donalds ??? , midva sva šla dopoldne na Rašico in brzinsko kosilo- jaz solato  s tuno, mož hrenovko s fižolovo solato, kruh. 

Četrtek:

Špageti v omaki - slanina, česen, pesto genoveze; mešana solata 

Pozdravček!

Mi smo se danes vsi potepalii. Sin s prijateljem po Ljubljani in sta šla tam nekaj pojest. Midva sva šla na Pokljuko. Plan je bil preko Soriške planine v meni ljubo restavracijo, ki pa je bila čisto slučajno danes zaprta. Kosilo v bližini Bohinjske Bistrice- jaz postrv, pražen krompir, solato, mož dunajski zrezek, pomfrit, mešano solato. Slikati sem pozabila.

Gužva nepopisna - sredi tedna! 

Petek:

Enolončnica,  zapečene palačinke 

Pozdravček!

Sobota:

Cordon blue; pečen krompir, posut z grana padano in smetano; zeljnata solata (malček preveč slana); lubenica (zame), ostali grozdje in nektarine

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti