Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

četrtek: losos na žaru in mlada solatka, petek: zame šarglji z majonezo, radič, ostali pa rižota anita
danes: slivovi cmoki, breskov in češnjev kompot potepinka
kuhane domače kobase fižolova salata s mladim lukom kruh... i baš se spremamo na roštilj u prirodu... njama njam... Lidija...
Osvrti puranji zrezki, domači široki rezanci na ocvirkih in zelena solata s fižolom in mlado čebulo. jade
pizza burek, ocvrt oslič, pomfri, sestavljena solata Lep dan vam želim
nedelja: goveja juha z jajcem, pečena rebrca, dušeno rdeče zelje, solata pa za moške še mlinci Julija
nedjelja: pileća juha s griz knedlima, svinjski odresci, pire krumpir i blitva, snežne kepe za desert Lidija...
Danes musaka iz stročjega fižola (recept iz velikonočne priloge Kmečkega glasa), motovilec v solati. Včeraj je bilo kosilo Pod lipo, OK, za jutri se mi pa še ne sanja, kako in kaj, verjetno bo spet na vrsti pospravljanje hladilnika. Loni Makaroni
Goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, piščančji žur po moje, zelena solata lp zinka
ponedeljek: goveja juha z ne vem čim, piščančji fileji s porom, široki pirini rezanci, stročji fižol v solati Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti