Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

jutri: file lososa soljen in povaljan v mešanici svežih začimb (rožmarin, peteršilj,česen,poper,bazilika,timljan) nato popečeš na žaru. Večji mladi neolupljen krompir skuhaš (ne preveč) v slanem kropu prerežeš na polovico malo posoliš daš na vsako polovico žlico kisle smetane, posuješ z sladko rdečo papriko in potreseš z naribanim sirom. Zaviješ v folijo ali zložiš v pekač in popečeš v pečici. Na vrtu nabrana solata:paradižnik, sesekljana rukola, kumare pa ena paprika iz trgovine. Na vrhu nariban mladi sir v slanici. Se mi že cedijo sline
danes: sladko zelje v omaki, kuhan krompir. Jutri: zelenjavna juhica in osvrte bučke.
Jutri: Kitajski vecer Pomladanski zavitki Peceni Wontoni __________ Pljucna z zeleno Pljucna po kitajsko Sladko-kisla svinjina Piscanec z vodnim kostanjem Chop Suey Metuljni rakci Dusen in pecen riz __________ Lubenica v limoninem vinu Melona v sampanjcu Lep pozdrav! Matej
pohane bučke, kuhana cvetača z belo omako (recept sem našla v rubriki omake). ula00386
Pozdravljeni! Zovem se Lidija, iz Zagreba sam (Hrvatska) i javljam se prvi puta na vaše stranice koje mi se jako sviđaju i koje su vrlo zanimljive. Svaki dan pregledam ideje za objed a vrlo često ih i primijenim. Jučer: tjestenina u umaku od tune, zelena salata Danas: juha od paradajza, pohani pureći šnicli, riža i grašak, miješana salata (paradajz, paprika, luk) Sutra: kuhani kelj s junetinom, kuglof za desert Nadam se da ne stvaram velike teškoće s hrvatskim jezikom. Pozdrav svima od Lidije!
Danes: dušen glavnati ohrovt narezan na rezance z začimbami, pečen oslič brez glave (ne file) in paradižnikova solata. Za sladico pa čokoladni pudink , ki se ne kuha. LP! amadeja
Danas: nabujak od kupusa (recept iz časopisa Dobar tek), pečena piletina, kuhani krumpir preliven maslinovim uljem i peršinom, zelena salata LP! Lidija...
Danes pa nekaj brezmesnega: kuhan riž prelit z praženo čebulo, česnom, petršiljem in koruzo iz pločevinke za solato: pesa iz kozarca LP! amadeja
Danas: juha od gljiva, pohani oslić i tartar umak Salata: krumpir salata i krastavci na salatu LP! Lidija... Lidija Žugčić
slaniki na žaru paradižnik, paprika in koruza v solati Avena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti