Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

....mmmm porov burek...ali por prej malo prepražite? ANJA
Ja, malo ga prepražim. Se mi zdi, da ima tako boljši okus. Potem pa zmešam s skuto in kislo smetano ter nadevam. Včasih naredim zvitke, včasih pa pita varianto. Meni je porov burek skupaj s skledo solate super kosilo!
Pečena orada na krumpirima i blitva. Umak od peršina, bijeloga luka i maslinovog ulja. Kesten šnite. - kuhna teletina, krumpir i blitva Lidija...
četrtek: zaradi poti kosilo oziroma boljše večerja v restavraciji Interšpara v Kopru petek: svinjski kremenateljci na žaru, jajčevci s papriko in paradižnikom kot priloga, pire krompir, solata Julija
Juha od kopra, rižto od teletine i zelena salata s bijelim lukom - mlado zelje s teletinom, krumpirićem, mrkvicom i korabicom... Lidija...
Danas idemo na rućak u Grešnu Goricu. Sutra je roštiljijada i uz kavicu potratna potica koju upravo pečem. Lidija...
sobota: dušena govedina z veliko zelenjave, kuhan riž, solata Julija Lidija, si dobila odgovor? Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 25. jun 2005 17:41:32
Kos odojka z mladim krompirčkom in šampinjoni. Zraven pa še posoljena in z bučnim oljem zabeljena zelenjava: čebula, paradižnik, paprika, por. Za posladek maffini. LP, Stanka
Stročji fižol z olivnim oljem, mladim česnom, peteršiljem in balzamičnim kisom, šopska solata z baziliko, bučke na žaru, popečena lepinja. lucija
Ručak u Grešnoj Gorici: juha od gljiva, pečena teletina, restani krumpir, zapečeni grah, zelje salata i za desert zapečeni štrukli od sira (slana verzija). Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti