Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: špinačna juha s kruhovimni kockami, puranji zvitki in gratinirane skutne palačinke, zvečer pa krofi Danes: Včerajšnji ostanki (kako lepo, da včasih kaj ostane), le krofov je spet zmanjkalo. Suzana
Sobota: svinjski kotleti pečeni na žaru. pire krompir, rdeče zelje z jabolki Nedelja: juha, ciganski golaž (govedina, prekajena slanina, kisle kumarice), pečen krompir, solata, pa seveda krofi (pekla jih je mami) - njami Danes: juha od včeraj, njoki po florentinsko (šunka, blitva, gobice, kisla smetana), krofi Jutri: Piščančji file v naravni omaki, riž z bučkami, solata
Pile na primoštenski i krofi, naravno. Danas smo kod mame na ručku. Lidija...
Danes: lososovi kotleti z zelišči, kus kus in kalčki, korenček ter bučke v paradižnikovi omaki pa ta "skodrana solata". Za sladico pa After Eight čokoladice. Jutri: kosilo na bone v Triglavu
Danas mi je suprug na služebenom ručku, a ja ću za sebe na brzinu skuhati tortellinne i napraviti zelenu salatu, a za kćerkicu kašicu od banane i kručke. Lidija...
Jutri jota in krofi, ce se mi jih bo dalo zopet delat. lp Vesna Vesna Milek Recko
Včeraj smetanove kumare, stročji fižol Danes juha z ribano kašo, lazanja, solata LP, Stanka
Včeraj: špageti z ragujem Danes: mineštra iz mlade koruze - bobići po naše, za desert pa se moram še kaj zmislit Suzana
Sarma i pire krumpir. Lidija...
Jutri: cebulni golaz, kruhovi cmoki, zelena solata s fizolom. Vesna Milek Recko

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti