Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jinja, takole:

na malo maščobe sem prepražila dve mladi čebuli, dodala na kockice narezane in na grobo olupljene bučke, takoj sem dodala nakockan krompir malo podlila in dušila. Dodala sem 3 režnja česna, podlivala in ko je bilo mehko sem odstavila z ognja. Ja, seveda, še malo vegete, popra, soli... in to je to.

PETEK:

dušena svinjska vratovina in sataraš z malo riža:

Pozdravček!

Zelenjavno mesna rižota,obreski od peciva mignon

lp goga
sobota;sirovi štruklji,vzahajani kifeljčki ninkica
polpete iz bučk,pražen krompir,paradižnikova solata Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
goveja juhca, riž, puranji čevapčički, ogromno zelene solate tanjaj
Petek: ocvrt sir, tatarska omaka, kumarice, paradižnik in koruza v solati Sobota: goveji ptički, pire krommpir, solata - mešana Nedelja: pečen piščanec, pražen krompir ali pa kroketi (ne vem še ), zelena solata z redkvico Petya

petek: juha, makaroni s paradižnikovo omako, solata

sobota: korenčkova juha, kolerabice v omaki, pečen krompir, solata

nedelja: ne kuhamo

marelica

Rižota,Španska pita,kumarice v solati,obrezki ala boemi

lp goga
nedelja:goveja juha z rezanci,pražen krompir,pečena govedina,zelena solata s koruzo. ninkica
Piščančji file v sladko-kisli omaki,dušen riž,zelena solata Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti