Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Piščanec in mlad krompir iz pečice, zelena solata Danes: Hrenovke v testu, paradižnik, paprika, mlada čebula Jutri: Juha z zdrobovimi cmočki, zrezki v gobovi omaki s kruhovimi cmoki, zelena solata z redkvico Petya

Piščanec in mladi krompir pečena skupaj v pečici,zelena solata,orehova potica

lp goga

sobota: piščančja rižota, solata, piškotki

nedelja: blitvina juha s kroglicami, pečen krompir, na 'žaru' pečen piščanec, solata, za posladek pa piškoti in češnjev štrudelj ala babi, (beri sok) in  

ponedeljek: fižolova juha s testeninami, potica

marelica

Sobota: goveja juha z vlivanci, piščančji zrezki, pražen krompir, grah in koruza z maslom, zelena solata

Nedelja: goveja juha z rezanci, ocvrti sv. zrezki, dušen mladi krompir z maslom in peteršiljem, zeljna solata

Ponedeljek: goveji golaž, polenta, zelena solata

Julija
sobota: špinača, pire krompir, jogurtov biskvit z gozdnimi sadeži nedelja: pire kromir, ribji polepti (oslič) in sladica od včerej Ker jeva skupaj z mojim 20 mesečnikom, je jedilnik prirejen njegovemu okusu MissLady

Danes je bil leteči dan ,zato je še vedno na sporedu golaž ,polenta in solata.Za posladek potička

lp goga
goveja juha z domačimi rezanci, ocvrti piščančji in svinjski zrezki, pečen krompir, solata z jajcem. reza

PETEK:

zelenjavna rižota z belim piščančjim mesekom, solata (paprika, paradižnik)

SOBOTA:

krvavice, kislo zelje, ajdovi žganci:

češnjev štrudl:

Pozdravček!

Sem pokukala sem, samo zato, ki sem vidla, da je dragička bla ta zadnja in sem se spomnila, da lima svoje dobrote. Mmmmm, še dobro, da sem tudi jaz delala štrudelj iz češenj v petek in sem se ga nažrla, če ni bi bla pa huda. Bravo dragička, kar tako naprej! Srečni tvoji, ki te majo. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 07. 2009 21:12
nedelja:goveja juhca z rezanci,pražen krompir,pečena govedina,zelena solata,klepetalka,nutella torta(smo imeli praznovanje) ponedeljek:ostanki mesa od nedelje,goveja juha,zelenjavni pire,zelena solata,torta nutella ninkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti