Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota: pražena jetrca, polenta, solata

nedelja: goveja juha z rezanci, odojek, pečena zelenjava, solata

Julija

gogad je napisal/a:

jade je napisal/a:

Men je vsak dan žal, da nisva sosede z Dragičko... še posebej takrat, ko se peče burek.

jade

Joooooj jade,poglej zgornjo slikico.......misliš da ga bo še kaj ,če takoj skočiva na metle

lp goga

Ej to je iz čiste žlehtnobe gor nalimala, samo, da se meni sline cedijo, uf da mi je zdaje met tole pred sabo...

jade

Dragička po katerem receptu si delala skutno pito, tko lepo zgleda.

jade

sobota: sarme v paradižnikovi omaki, solata

nedelja: goveja juha z rezanci, ribji fileji, tenstan krompir, solata, rabarbarin štrudelj (iz babičine pečice)

ponedeljek: goveja juha, polpeti iz kuhane govedine, solata,

marelica
danes sva bila pa pri mami na kosilu in sicer je bilo:goveja juhca s svežo ribano kašo,zelenjavni pire,pečen krompir,mleta stefani pečenka z jajčkem,ocvrti zrezki,pečene bučke,zelena solata in solata iz paradižnika in kumar ter mlade čebule in milka torta in kavica ninkica
dragička, a niste nič jedli? Ognjič
Ognjiček, jedli, jedli... bilo je dosti ljudi, pa mi niti ni prišlo na misel, da bi fotkala. Roštilj: čevapčiči, perutničke, klobase, hrenovke, telečja jetrica; šopska solata, bučke pečene na roštilju in marinirane s česnom, krompir solata z jajci; še tople lepinje iz pekarne, ki je odprta od 6. zjutraj do 10. zvečer. Na koncu je bila tortica iz Leclerka. Pozdravček!
eh dragička, to ni nič, slike hočemo od tebe! Ognjič
Goveja juha od včeraj,rižev narastek,jagodni kompot. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
ponedeljek:piščančja juhca z knedelčki,pražen krompir,pečen piščanec,zeljnata solata s koruzo in česnom ninkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti