Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: goveja juha, pražen krompir, pečen piščanček, zeljna solata tanjaj
Danes: goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, polpeti iz bučk, pražen krompir, zelena solata, sladoled (orehov, čokoladni, mentolov s čokolado) s sladko smetano. breskva
včeraj: matevž in repa obvezno z ocvirki, klobasa, sladica: palačinke z orehovim nadevom in čokolado danes: mesna lazanja, zelena solata lp lunčica

sreda: ajmoht

četrtek: korenčkovo-brokolijeva juha, hrenovke, zmečkan krompir, kisla paprika

petek: jota iz kislega zelja, krvavice

sobota: skutini štruklji, kompot

nedelja: pica

marelica
Nedelja: zdrobovo-korenčkova juhica, pohani puranji zvitki, pečene puranje krače, pečene pečenice, kuhan in podpečen krompir, dušeno rdeče zelje, zelena solata. Pozdravček!

Ponedeljek: praženo kislo zelje, krvavice, pa nekaj sladkega ??

Julija
danes bo:pire krompir,pečen piščanec,dušen ohrovt z maslom in drobtinicami,regrat in radič v solati. ninkica
Danes: obara s pivom, skutni cmoki. breskva
danes je bil krompirjev golaž s hrenovko in ognjiščna potica (na kvašeno testo razvlečeno po pekaču nadevaš nadev iz skute, kisle smetane in vanili.pudinga v prahu ter posipaš s sadjem-sveže ali zamrznjeno-jagode, borovnice, maline) jutri bo pa juha, ocvrti pišek, pomfi in solata-->da mi ne bojo dedci pri bajti umrli, ker sem jim naredila danes krompirjev golaž pe3ca
rižota z morskimi sadeži zelena solata lp lunčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti