Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek: lazanja in rdeča pesa. Pozdravček!
Danes sem pa sama ceeellll dan in bom kar malo'frokala'in kakšno pečeno jajčko pojedla. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
danes bo:kisla repa,matevž,krvavice in pečenica in ocvrki ninkica
Danes je bilo za kosilo: rižota iz morskih sadežev in kalamar ter zelena solata. Proti večeru bo pita - skuta z blitvo. Pozdravček!

Uf dragička evo mene na pito...

jade
Joj Dragička, kod tebi ideje za tako pester jedilnik?????????? Danes, nedelja, že 35 let kuham isto: goveja juha, pečeno ali ocvrto meso, pečen krompir, zelena solata, sladica pa ..... še ne vem, morda kakšen kos potice iz skrinje, ki je še ostala od praznikov Veronika

Danes: goveja juha, pečen piščanec z mešano zelenjavo in jabolki, pire krompir, zeljnata solata s korenčkom, puding z omako iz gozdnih sadežev

Lep dan in veliko se smejte
Morski sadeži v smetanovi omaki,široki rezanci,endivija s krompirjem,vanilijev puding z vročimi višnjami. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
Zadnja dva dni je bil jedilnik bolj na izi zaradi obilice dela, zato se moram danes odkupiti. Zato bomo danes snedli mesno lazanjo, zeljnato solato s fižolom, za sladico bom pa naredila jabolčno pito z zdrobom iz baze. Za večerjo spet nekaj iz pečice, samo še iščem navdih. Zdaj imava že en teden pečico, in bi samo še pekla . Naj bo lep dan, četudi snežen Talika
matevž in zelje sladica: panacotta s prelivom iz gozdnih sadežev lp lunčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti