Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota: segedin in žganci ala babi

nedelja: goveji zrezki s korenjem in kolerabo, tenstan krompir, solata,

ponedeljek: goveja juha, korenje in koleraba v omaki, tortelini, solata

torek: goveja juha, kruhopedi (polpeti iz govejega mesa in kruha), solata

sreda: goveja juha, piščančja rižota, zvečer pa božična večerja pri sestri, ki je odpadla ker smo zboleli

četrtek: goveja juha z gresovimi cmočki, testenine s šampinjoni in gorgonzolo, solata, sadje s smetano in sladoledom ter seveda potica in vino 

petek: sarme, potica

marelica

Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 25. dec 2008 17:43:19
včeraj:kokošja juha, tenstan krompir, dunajski zrezki, kuhana cvetača, solata danes: kislo zelje, krompir v oblicah, pečenica tanjaj
vceraj: pecene zarebrnice, kuhan krompir, radič, zvecer se jabolcni zavitek Paola danes: prazena jetrca, kruh, radic s krompirjem jutri: pecenice, kruh, zelje bberta
Včeraj: Goveja juha z rezanci, srna z omako, pečen krompir, zeljna solata s fižolom, sladoled Danes: Včerajšji ostanki juhe in srne, solata mily
Fižol z mletim mesom, polenta, zelena solata. breskva
Kitajska improvizacija: piščanec v koščkih, mariniran v sojini omaki, na hitro popečen s kosi čebule, dodala sem blanširan brokoli, brstični ohrovt, mlado koruzov storžih in rdeče zelje. (obožujem barvne kontraste na krožniku). lidka [sonce]
danes:matevž,kisla repa,pečenica,ocvrki domač breskov kompot,kava Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 23. dec 2008 18:29:13
Telečja ragu juha, čežana. breskva
danes:sirovi štruklji z maslom in drobtinicami ninkica
Jedilnik za dve osebi: - suhe fige ovite v pršut - goveje marinirano meso, pečeno v pečici, nadevano s pistacijami in mandlji, pa na robu nekaj suhih fig, za okras. Omaka iz čebule, pora, jabolka in česna, pa malo vina. - blanširani cvetki cvetače in brstični ohrovt, posuto s parmezanom - motovilec z jajcem v solati - rdeče vino, za katerega skrbi moj najdražji, nimam pojma, kaj bo na mizi - svež sladoled, gozdni sadeži (če bo lubi hotel, mu naredim še kak krompirček) Pa še kapučino kavno torto torto z brusnicami in okrašeno z veliiikimi kavnimi ostružki sem naredila, ta bo za jutri. lidka [sonce]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti