Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sreda: mesna sarma s krompirjem ali s kruhom, puding četrtek: zelenjavna juha, pire krompir,pohani fileji osličev, dušene bučke, motovilec petek: zelenjavna juha, ajdovi skutini štruklji, kompot ali solata nena55

Torek: bujta repa, kuhana krača in zabeljeni koruzni žganci.

Pozdravček!

paradajz juha lazanje matovilec salata i zelje salata Lidija...
ponedeljek:kostna juha z zdrobovimi žličniki, "jabolčni štrudl na zelo enostaven način" iz baze torek: pečen piščanec s krompirjem in zelenjavo, paradižnik z rukolo sreda: piščanec od včeraj, koromač v solati četrtek:nadevane paprike, zabeljen krompir lp dome

sreda: zarebrnice v naravni omaki, skutni njoki, mešana solata

Julija
Ričet. fresh
danes pa: marinirani in popečeni svinjski zrezki ter kruhovi cmoki po receptu iz baze (g.riko) in jabolčni zavitek (po knjigi pecvo sestre vendeline - testo mi je ostalo od skutnih štrukljev) lep večer. hruškabanana
teletina s graškom i njokima lisnato sa čokoladom Lidija...
četrtek; piščančji trakeci,ocvrti njoki zelena solata z koruzo petek; jota, jabolčni zavitek mamazeljka
Mi smo danes imeli: -pečen sv.kare -bučke v omaki s kislo smetano -pire krompir -cvetačina solata -jabolčni kompot Lep pozdravček!vanilija76

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti