Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

torek: polnozrnati kus-kus z zelenjavo (kar jo je pač malo še bilo v hladilniku-ena paprika in pol bučke) + puranji dunajski zrezki

MissLady
rolana šunka sir i vrhnje paradajzi i mladi luk hladna lubenica Lidija...

MissLady, jaz bi rekla, da je ligojna delala po temle receptu:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5174

Blanchy
Sreda: rižota in sveže zelje v solazi s fižolom četrtek: mesna lazanja in velikanska skleda solate jana
danes: doma narejena pizza s slanino, tuno, čebulo, bučkami, olivami... jutri: široki rezanci s tunino omako in kumaričina solata s kislo smetano in čebulo... lep dan vsem hruška hruškabanana
sreda: djuvečev riž, piščančji čevapčiči, mešana solata (vse kar je bilo v hladilniku uporabnega ) Julija
Zame samo velika skleda solate, ker mi je prevroče. Za dragega pa še juha iz mladega zelja, kremna blitva, pire krompir in jajček. fresh
piletina s mladim krumpirom zelena salata s mladim lukom lubenica, smokve, maline... sladoled Lidija... Sporočilo je spremenil(a) Lady_L dne 21. jun 2007 09:42:04

sreda: puranji čevapčiči, kruh + ajvar, zenf, veliiiika skleda zelene solate

MissLady
Narastek iz bučk in mletega mesa, solata. fresh

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti